RECENSION SMÅ SMÖRREBRÖD

I Malmös CITYs heltäckande lunchtest i Malmö Centralstation hösten 2011 fick vi 4 C av 5 möjliga.
Recension Små Smörrebröd

"Smörrebröden är dejligast för pengarna!

Fantastiskt hemgjord majonnäs, serranoskinka, med citronskal och kronärtskocksröra. Rostbiff med hemgjord remoulad, mumsig inlagd sill, saftigt danskt bröd…
Små Smörrebröd erbjuder ett gammalt koncept med en del ny kombinationer. Smakmässigt är det en klockren femma. Trevlig service drar inte ner betyget. Det gör däremot mängden mat och det aningen tunna dryckesutbudet i det annars humana lunchpriset. 73 spänn för tre smörrebröd och ramlösa eller lättöl. miljöminus blir det också att erbjuda flatrökt ål (även om också den smakade ljuvligt)."

VAR ÄR MALMÖS FINA KEBABKROG

mathias_kroon
Mathias Kroon skrev i Sydsvenskan den 30 november 2012 om bristen på på snabbmat med kvalité i Malmö och tipsade om följande ställen i regionen.
  1. Torvehallarna, Israels Plads, Köpenhamn. Fullt av bra och snabb mat.

  2. Korvhuset, Västra Kanalgatan 1, Malmö. Mängder av korv, nu också med surdegsbröd.

  3. Små Smörrebröd, Centralhallen, Malmö C. Små fina smörrebröd vid porten till kontinenten.
Andreas Ekström skrev i Sydsvenskans "Redaktionen tipsar", på matsektionen den 28 februari 2014, följande (innan vi flyttade där ifrån den 30 april):

PERFEKT PENDLARMAT

Foodcourten på Malmö Central är inte precis billig, men erbjudert åtminstone ett suveränt alternativ för oss som ofta reser långt på tåget. Det lilla smörrebrödsstället nära ingången håller högsta klass. Ta med fyra av de stadigaste för knappt en hundring, och du kan tryggt undvika SJ:s standardmenyer.